• Annons

Tale of X Gamers 40K #9 Ny lista

Jag hade det angenäma problemet häromdagen att fylla år och få en Drop Pod i present av några goda vänner. Jag blir då såklart tvungen att klämma in den i listan. I samband med det passar jag på att göra om lite och tar bort en enhet Deathwing Terminators och utökar Deathwing Knights till en full squad på tio Knights. Death Stars ska ju tydligen inte fungera så bra i 40K, men det är ganska kul att och orsakar ofta panik om de hamnar på rätt ställe. Så här ser listan ut nu.

Download the PDF file .

Länk till filen: http://geekdad.se/wp-content/uploads/2014/05/Army-Builder-Tale-of-X-Gamer-40k-2014-William-VM.pdf

Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Tale of X Gamers 40K #9 Ny lista

 1. Joel says:

  Tja!, va inne och kikade på din blogg (kör också toxg på bloggen toxg.blogg.se), hursomhelst såg jag att du kommer att köra med en devastator squad och tänkte kolla om du har eller kommer att ha över en multi-melta och backpack?

  MVH
  Joel Hedman

  • williamwm says:

   Jo, det kommer jag att ha. Tänkte inte använda Multimeltan till något. Jag har inte köpt den än dock utan det blir nog först i sommar/tidig höst någon gång när jag har kommit till Heavy Support. Om du kan vänta så länge så kan vi göra ett byte eller så.

   Bästa hälsningar,

   William

 2. Joel says:

  Gött! Skulle egentligen behöva den denna månad då jag ändrat listan! Men det går bra att vänta 🙂

  Mvh
  Joel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *