• Annons

Tale of X Gamers 40K #11 Maj månads mål färdigt

Äntligen klar med månadens mål. Målet var att måla färdigt Belial samt två femmannasquads av Tactical Marines. Trots aprils vånda över att måla på vit grundfärg så var den här månadens mål faktiskt värre, att måla sin Warlord – den centrala punkten för hela armén är alltid ångestfyllt. Det är oftast den modell som andra kommer att titta på först när de tar sig en titt på din armé. Voj voj, det gick dock bra till slut. Jag fick ta några tuffa beslut när jag målade Belial som är min Warlord.

P1040266P1040269 P1040270

Det första problemet var hur jag skulle grundmåla honom, det började med en väl uttänkt plan som övergick i ren panik. Efter att först ha sprejat honom helt vit, sedan helt svart och efter det grundmålat alla benfärgade delar för hand med vitt så vet jag att han inte kommer att bli så bra som jag har tänkt. Sen tittade jag mycket noga hur andra har målat samma modell och det varierar som vanligt ganska lite med Special Characters, då Games Workshop har gjort ett förslag som de flesta följer. Men jag valde en röd kappa med grönt foder, mest för att då jag redan behöver måla på vitt så väljer jag också rött – den färg jag har svårast för att måla. I övrigt har det gått ganska bra och jag är nöjd med hur det blev.

Gjorde även färdigt två Tactical Squads:

P1040274 P1040275

P1040277 P1040278 P1040279

 

Blev så himla less på att jag inte fick till transfers på modellerna, de blev veckade och allmänt fula. Så jag bestämde mig för att börja frihanda alla beteckningar:

P1040280 P1040281

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *