• Annons

Tale of X Gamers 40K #2 Aprils mål

Jag hade ursprungligen tänkt måla två små tactical squads och en scout squad för totalt ungefär 270 p  den här månaden. Men på grund av mitt felköp så får jag skjuta det till nästa månad så att jag hinner konvertera färdigt modellerna.

Deathwing Terminators batch 1 omålade

Det blir fem stycken Deathwing Terminators istället. De som följer med Dark Vengeancegrundlådan. 245 eller 250 p beroende på om jag sätter dit en extra chainfist eller ej. Vi får se.

Var förbi Fantasia och hämtade ut en sprayfärg (Citadel Skull White spray) och ett lim (Army Painter Plastic Glue), samt fyllde på med färger till modellerna. Behövde nya färger till Deathwing Terminators och till baserna.

Jag hade tänkt måla torr öken, så jag passade på att köpa krackeleringslack på Konstnärsshopen. Jag har använt GW:s motsvarighet Agrellan Earth tidigare med blandat resultat, så ska prova Panduros motsvarighet och se om det ger ett jämnare resultat. Fördelen med Agrellan Earth är att den redan har rätt färg, men Panduros klarlack så måste man måla under och över. I värsta fall får jag använda Pandurolacket till mina Black Templars baser med snö och is.

Mini passade på att välja ut några färger till hennes modeller, hon valde Emperor’s Children (rosa) och Genestealer Purple. Det blir nog utmärkt till hennes Orks.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *